Daken

All-in Dak garantie

Met de All-in Dak garantie heeft u zekerheid voor de toekomst. De All-in Dak garantie is gekoppeld aan een onderhoudscontract. Wat maakt het allemaal bijzonder?

Even op een rijtje:

  1. Garantie tot 15 jaar.
  2. De dakmaterialen die wij gebruiken zijn verzekerd bij Allianz Nederland Corporatie.
  3. Doordat de materialen die wij gebruiken verzekerd zijn, blijft u als garantie-eigenaar altijd recht houden op garantie, ook bij eventueel faillissement van de dakdekker.
  4. Alle projecten worden tijdens uitvoering geïnspecteerd en gecontroleerd op materiaalopslag, materiaalgebruik, toepassing volgens de verwerkingsrichtlijnen KOMO-kwaliteitsverklaring en de Vak-richtlijn gesloten dakbedekkingssystemen.

We informeren u graag over de mogelijkheden.

Renovaties en onderhoud

U kunt bij ons altijd terecht voor alle reparaties die te maken hebben daken en dakgoten.

Pannendaken

Er zijn verschillende dakpannen in kleur en in kwaliteit en dus verschillen in levensduur. De vorm en kleur van de dakpannen bepalen het aanzicht van uw huis. Een goed gekozen dakpan geeft uw woning dus meerwaarde. Maar naast de mooie uitstraling, moet het ook weersbestendig en duurzaam zijn. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Geilenkirchen


Assenray


Platte & hellende daken

Werkzaamheden aan platte daken zijn de meest voorkomende dakwerkzaamheden. Ze zijn te onderverdelen in de traditionele dakbedekkingen en in kuststof dakbedekkingen zoals pvc-dakbedekkingen en EPDM-dakbedekkingen. De duurzaamheid (weinig milieubelasting) en de levensduur is afhankelijk van de soort dakbedekking die u kiest. We informeren u graag over de mogelijkheden.


Groendaken/Eco-dak

Groendaken hebben veel voordelen. Even op een rijtje:

  1. De begroeiing en waterbuffering zorgt voor een goede isolatie.
  2. De buffering van het water vertraagt de waterafvoer en ontlast het rioleringsstelsel.
  3. Ze dragen bij aan de kwaliteit verbetering van de buitenlucht.
  4. Ze hebben een langere levensduur.

We informeren u graag over de mogelijkheden.

Onderhoud / onderhoudscontract

Onderhoud aan uw dak voorkomt veel ellende en dure reparaties. De herfst en het begin van de winter is bij uitstek de periode om onderhoud en inspectie van daken uit te voeren. Jaarlijkse onderhoud en inspectie is zeker aan te bevelen. Onderhoud van daken en dakgoten betekent: het verwijderen van alle vuil en bladeren, zodat het water op een goede manier weg kan.

U kunt ook kiezen voor een onderhoudscontract.

Dat houdt in dat we jaarlijks het dak schoonmaken en inspecteren en een rapport opmaken over de conditie van het dak. Zo voorkomt u onaangename verrassingen. We informeren u graag over de mogelijkheden.

...
Dakbedekking gescheurd en het hout is rot
...
Plooien en scheuren in de dakbedekking
...
10 cm water op het dak: instortingsgevaar
...
Balken en planken verrot

Veiligheid van gebouwen

Informatie voor Verenigingen van Eigenaren en overheidsgebouwen

Op het gebeid van veiligheid bieden wij u praktische oplossingen die voldoen aan de Europese regelgeving. Bij werkzaamheden boven de 2,5 meter is valbeveiliging wettelijk verplicht. Het veilig werken op hoogte is ook in het bouwbesluit van 2012 opgenomen. Elk gebouw moet in de toekomst zo zijn uitgerust dat het onderhoud veilig kan worden uitgevoerd. Het is een gezamenlijke verantwoordelijkheid van de opdrachtgever, de bouweigenaar, de architect en de dakdekker.

We zijn bevoegd om valbeveiliging te installeren en te inspecteren en jaarlijks te keuren. We informeren u graag over de mogelijkheden.

...
Lux-top
...
Veiligheid