Verbouwingen

Daglichtsystemen

Er zijn verschillende systemen voor licht opbrengst in uw woning zowel voor platte daken en hellende daken. De bekendste zijn lichtkoepels en dakramen. Andere systemen zijn sky-tube/ sola-tube. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Dakramen

We plaatsen alle soorten en maten en systemen dakramen. We hebben documentatie zodat u een goede keuze kunt maken. Ook de afwerking aan de binnenkant kunt u aan ons overlaten…natuurlijk allemaal in overleg.

Lichtkoepels

Deze zijn in verschillende maten en in verschillende systemen verkrijgbaar en uiteraard veilig (Politie keurmerk). We hebben documentatie zodat u een goede keuze kunt maken.

Overkapping / schuurtjes

Binnen de mogelijkheden realiseren we uw ideeën. We bekijken en bespreken graag samen met u de mogelijkheden. We kunnen het totaalpakket aannemen incl. de afwerking (van A tot Z) of een deel… wat u wenst. We informeren u graag over de mogelijkheden.

De opbouw van een overkapping:


Schuurtjes:


Overkapping in Stein
Schuurtje in Nuth

Gevelbeplating

Om van het jaarlijks verven af te komen kiezen velen ervoor de gevel te bekleden. We werken met verschillende materialen. Een van de gevelbeplatingen waar we graag mee werken is “keralit” Keralit is een product dat zich al bewezen heeft in het behoud van kleur en kwaliteit. Tevens is het is onderhoudsvriendelijk. We kunnen daarom gerust 10 jaar garantie geven op kleurbehoud. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Dakkapellen

We maken dakkapellen en we bekleden dakkapellen. Het maken van een dakkapel geeft uw woning meerwaarde. U creëert een grote ruimte op zolder hetzij voor een studeer- of slaapkamer. We maken dakkapellen op maat en naar uw wens. Het bekleden van een dakkapel betekent dat de dakkapel onderhoudsvrij wordt. Dit kan met zink … trespa of plastisol gedaan worden. We informeren u graag over de mogelijkheden.


Boeiboorden

Om van het jaarlijks verven af te komen kiezen velen ervoor de boeiboren te bekleden. Als het hout niet rot is kan het bekleed worden met verschillende materialen. Bijvoorbeeld met trespa of een variant ervan of met plastisol (een metalen plaat met een coating in diverse kleuren) of met zink of gewoon met hout. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Schoorsteen

Een van de dingen van een huis waar niet snel naar wordt gekeken, is de schoorsteen. De schoorsteen heeft veel te verduren door de weersomstandigheden. Het kan zijn dat:

  1. Het lood om de schoorsteen loszit of gescheurd is.
  2. Het kan zijn dat de voegen eruit zijn of loszitten.
  3. Het kan zijn dat de bakstenen loszitten.

Wat ook de situatie is, er is kans op lekkages en houtrot. Er kan voor gekozen worden om de schoorsteen te repareren (als deze in gebruik is) of men kan ervoor kiezen om de schoorsteen te verwijderen. We informeren u graag over de mogelijkheden.